Ik ben Erica Margriet van Mourik, hier bij zonsopkomst op de zoutvlakte van het drooggevallen Lake Eyre, in het midden van het adembenemende Australië! 

Na een lange loopbaan bij diverse bedrijven in onder andere de hotellerie, de entertainmentbranche en de financiële sector is de langgeroepen wens om “voor mezelf” te beginnen eindelijk concreet geworden!

Als receptiemanager, evenementenorganisator en directiesecretaresse heb ik veel ervaring mogen opdoen in het plannen, organiseren, begeleiden en financieel afhandelen van grote en kleine bijeenkomsten in binnen- en buitenland! Het terzijde staan en ontzorgen van directieleden, de spin in het web van een internationale beursgenoteerde communicatie-afdeling, het helpen uitzoeken van muziek voor bruiloften en bespreken van feesten en partijen, het gastvrouw zijn op grote managementbijeenkomsten, het regelen en financieel afhandelen van buitenlandse dienstreizen voor collega’s, het runnen van een hotelreceptie…. Al deze leuke en afwisselende taken heb ik tot op heden met héél veel plezier gedaan.

Deze schat aan ervaring heb ik in mijn rugzak gestopt en geeft mij nu, na een periode van intensieve mantelzorg in mijn dierbaarste omgeving, de mogelijkheid om iedereen die hier behoefte aan heeft op persoonlijke wijze te ondersteunen en ontzorgen in zijn/haar eigen werk.

Daarnaast ben ik erg graag buiten in de natuur omdat de mens daar in mijn beleving een ondergeschikte rol speelt! De natuur is zo’n prachtig iets, dat stil maakt en enorm veel positieve energie geeft, als je er de tijd voor neemt!

Ik vind het heerlijk om mijn dagelijkse ervaringen in de natuur vast te leggen in beelden, om zo de mooie energie te kunnen delen met veel mensen over de hele wereld! Het voelt fantastisch om ergens een onopvallend mooi bloempje te fotograferen in de wetenschap dat duizenden mensen daarna ook van dit bloempje kunnen genieten! Daar kan ik echt héél blij van worden!

Vandaar……. Natuurlijk EM!